• Om naturfag.no | Nyheitsbrev | Naturfagsenteret.no
  • Forside
  • Fagfornyinga
  • Naturfag 1–11
  • Naturfag i yrkesfag
  • Programfag
  • Temasider
  • Utstyr og HMS
  • Tidsskriftet Naturfag
  • Etter- og vidareutdanning

Restaurant- og matfag

blåbærtrio

Blåbærtrio

Trollkrem

Å fange luft med egg – Om trollkrem, skum og proteiner

Gjær i flaske

Gjær i flaske

Blodsukkermåling - listebilde

Måling av blodsukker

På jakt etter antioksidanter 1

På jakt etter antioksidanter

tomatsorter

Tomater – en uutnyttet ressurs

Viten program og Ernæring og helse

Ernæring og helse

Sjokolade

Velg en sjokolade

fyr.ndla.no

Undervisningsopplegg for restaurant- og matfag

Her finner du opplegg som er delt på fyr.ndla.no

Artikkel
Grubletegning thumbnail

Grubleteikningar for restaurant- og matfag

Desse teikningane tek opp synspunkt på naturfaglege problemstillingar frå dagliglivet og er gode utgangspunkt for diskusjon.

Brødbaking
Kva er eit balansert kosthald?
Kva er innhaldet i energidrikkar?
Kvifor fordøyar vi maten?
Logo Naturfagsenteret

naturfag.no blir utvikla av Nasjonalt senter for naturfag i opplæringa
Kontakt oss: post@naturfag.no Ansvarleg redaktør: Merethe Frøyland Personvernerklæring Besøk oss på: