Hopp til hovedinnhold

Personvernerklæring for naturfag.no

Ansvar

Nasjonalt senter for naturfag i opplæringen – Naturfagsenteret – er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av naturfag.no. Firmaet Ravn Webveveriet AS er vår totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet.

Webanalyse

Naturfagsenteret samler inn enkel webstatistikk for naturfag.no med verktøyet Plausible.io. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å dokumentere bruk, samt forbedre og videreutvikle nettstedet. Plausible.io bruker ikke informasjonskapsler og samler ikke inn persondata.

Mer info hos Plausible.io

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Hvis du huker av for "Husk" når du velger målgruppe i ressursoversiktene på f.eks. temasider lagres valget som en informasjonskapsel (cookien malgruppevalg) til du avslutter nettleserøkten.

Søk

På naturfag.no har vi fritekstsøket som er et Google-søk der det filtreres for treff på naturfag.no ("site:naturfag.no" legges til i søkestrengen). For Google-søket gjelder Googles retningslinjer for personvern.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post med aktuelt stoff fra Naturfagsenteret omtrent en gang i måneden. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere deg med en e-postadresse. E-postadressene lagres i Universitetet i Oslo sin tjeneste for e-postlister sympa.uio.no. E-postadressen deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Eksterne lenker

Lenker på naturfag.no kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her. Dette gjelder også fritekstsøket som gir et Google-søk, samt skjema for påmeldinger og rapporteringer som gjøres i UiOs Nettskjema eller på skolelab.no.