naturfag.no blir utvikla av Nasjonalt senter for naturfag i opplæringa
Kontakt oss: post@naturfag.no Ansvarleg redaktør: Merethe Frøyland
Personvernerklæring
Besøk oss på:
Forsøk og praktisk arbeid
Innpakket mat på bålet
Det krever lite forberedelse og utstyr om vi velger å la elevene lage sine egne småpakker med mat innpakket i folie. De fleste elever synes det er morsomt å spise mat som de har vært med å tilberede selv og det er raskt og effektivt når alle kan lage sin egen porsjon med mat. I tillegg blir grønnsaker etc. som er innpakket i små pakker raskere ferdige i varmen fra bålet, enn om vi lager større felles porsjoner.
Se vedlegg for oppskrifter til innpakket mat på bålet.
Tilknytning til utgående læreplan (LK06)
Læreplan i mat og helse
- Etter 10. årssteget
- Mat og kultur
- skape og prøve ut nye retter ut frå ulike råvarer, matlagingsmetodar og matkulturar
- Mat og kultur
Forfatter
Vibeke Svantesen