Nyhet

Realfag­konferansen 27. april 2015

Velkommen til Realfagkonferansen 2015!

Mandag 27. april er dagen for årets Realfagkonferanse, og stedet er Realfagbygget, NTNU Gløshaugen i Trondheim.

Realfagkonferansen 27. april 2015

Årets konferanse følger samme konsept som tidligere år: Et stort antall parallellsesjoner (12!) slik at alle realfaglærere, uansett trinn og fagkombinasjon, skal finne noe konkret og matnyttig for sin egen undervisning. 

Vi starter og slutter konferansen med plenumsforedrag. Årets første plenumforedrag er ved Arnt Inge Vistnes fra Fysisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet mye med biologiske effekter av stråling fra mobiltelefoner, basestasjoner, kraftlinjer osv., og deltok i programmet «Folkeopplysningen» på NRK sammen med Andreas Wahl der de tok opp temaet eloverfølsomhet. I plenumsforedraget forteller han om dette og setter det i sammenheng med hva vitenskap egentlig er.

Konferansen avsluttes med Alex Strømme fra Program for lærerutdanning ved NTNU som serverer et forrykende foredrag om Reisen til evigheten – om vårt solsystem og mennesket i det store hele.

Mer informasjon om programmet og påmelding

Realfagkonferansens hjemmeside:
http://www.realfag.eventweb.no/

Maksimalt antall deltakere er 300, og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder! 

Konferansen arrangeres av Sør- og Nord-Trøndelag fylkeskommuner, Trondheim kommune, Matematikksenteret, Naturfagsenteret og NTNU, og er gratis for alle lærere.